Moartea surorii ei – subiectul celei mai noi cărţi scrise de Mariana Eftimie Kabbout

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele două cărţi ale Marianei Eftimie Kabbout. Foto: Bogdan Nistor
Cele două cărţi ale Marianei Eftimie Kabbout. Foto: Bogdan Nistor

Cartea “Glasul tăcerii” va fi lansată astăzi la Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi, alături şi de un volum de poezii. Într-o lume în care sensibilitatea şi frumuseţea sufletului au devenit amintiri la care ne întoarcem aproape niciodată, mai există, totuşi, oameni care iubesc şi dăruiesc necondiţionat.

Unul dintre aceştia este poeta Mariana Eftimie Kabbout din Galaţi ale cărei versuri ajung atât la sufletele iubitorilor de poezie cât şi la inimile oamenilor de rând care au îndrăgit scrierile sale.

Aflată la al cincilea volum de poeme intitulat “Şoapta unui amurg”, Mariana Eftimie Kabbout le oferă iubitorilor cuvântului scris încă o călătorie prin universul mirific al poeziei în care sunt bineveniţi toţi cei care se regăsesc în creaţiile sale.

Alături de poezie, în acest an, Mariana Eftimie Kabbout mai oferă publicului cititor încă o carte în care este dezvăluită povestea unui caz neelucidat, o întâmplare nefericită prin care scriitoarea a trecut împreună cu familia sa.

“Sfârşitul surorii mele, în vârstă de numai 17 ani, care a avut loc în dimineaţa zilei de 27 noiembrie 1995, în cartierul Micro 19, în tronsonul dintre scările II şi III ale blocului M3, m-a determinat să scriu despre întreaga întâmplare care, nici după 15 ani nu şi-a aflat o rezolvare...”, spune scriitoarea.

Povestea acestui caz şocant a fost cuprinsă în cartea “Glasul tăcerii” pe care Mariana Eftimie Kabbout o oferă cititorilor săi, începând cu data de 11 iunie a acestui an.

Cele două cărţi semnate de Mariana Eftimie Kabbout vor fi lansate astăzi, de la ora 17.00 la Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi unde sunt invitaţi toţi iubitorii cuvântului scris. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite