Moarte suspectă la groapa de gunoi a oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Mirică: “L-am găsit aproape mort” Foto: Corina Tătaru
Cristian Mirică: “L-am găsit aproape mort” Foto: Corina Tătaru

Poliţiştii şi medicii legişti au fost solicitaţi să ridice cadavrul unui bărbat, care a murit la groaopa de gunoi, imediat după ce a fost descoperit de muncitorii din zonă.

Muncitorii de pe şantierul de lângă groapa de gunoi a oraşului, de la Tirighina, au avut parte astăzi de o decoperire macabră. Aceştia au dat peste un bărbat, mai mult mort decât viu, dar ajutoarele chemate de ei, au fost în zadar. Imediat după ce au văzut omul întins printre gunoaie, au chemat salvarea, dar a fost prea târziu. Acesta îşi dăduse sufletul, chiar în braţele celui care a încercat să-i acorde primul ajutor.

“Pe şantierul nostru a fost găsit un om aproape mort. Unul dintre muncitorii noştri l-a găsit. Nu îl cunoaştem. Am sunat la ambulanţă şi medicii au venit în scurt timp. Nu au mai putut face nimic decât să constate decesul. A venit şi poliţia imediat pentru  a investiga cazul. Nu avea semne de violenţă. Bănuim că-i din sat, era îmbrăcat sumar”, a declarat Cristian Mirică, unul dintre cei care l-au găsit pe bărbat.

La faţa locului au sosit imediat poliţiştii care au demarat o anchetă în acest caz, pentru a stabili în ce împrejurări a murit bărbatul, cum a ajuns acolo şi din ce cauză a murit.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite