Moarte misterioasă în sediul Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de circa 50-60 de ani a decedat la numai câteva minute după ce a intrat în sediul Secţiei 2 de Poliţiei. Medicii spun că bărbatul nu prezintă semne de violenţă şi că este posibil să fi făcut un infarct.

Incident ciudat în noaptea de duminică spre luni la Secţia 2 de Poliţie din Galaţi. După câte povestesc poliţiştii, un bărbat în vârstă a intrat în sediul secţiei şi timp de câteva minute s-a plimbat agitat pe hol şi a studiat avizierul.

Absolut bizar, în momentul în care încerca să se adreseze unui poliţist, omul a căzut fără suflare. Poliţiştii au chemat imediat Ambulanţa, însă, din păcate, nu mai era nimic de făcut.

"Bărbatul nu mai prezenta semne vitale, s-a consemnat decesul. Nu avea urme de violenţă, mai mult ca sigur e vorba de moarte naturală", a precizat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, dr. Mihai Polinschi. Un rezultat final va fu făcut public însă de-abia după ce vor veni rezultatele autopsiei şi ale analizelor toxico-chimice.

Potrivit unor surse din Poliţiei este luată în calcul varianta că omul a intrat în clădire pentru a reclama ceva  sau să se refugieze în sediul secţiei de o serie de agresori. Deocamdată nu se pot stabili foarte clar circumstanţele incidentului, cu atât mai mult cu cât asupra omului nu s-au găsit acte de identitate.

"Se fac cercetări pentru a se afla identitatea victimei", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, scms. Cristina Tatulici.

După aspect, este vorba despre o persoană cu vârsta între 50 şi 60 de ani. Victima era îmbrăcată modest, dar destul de îngrijit, astfel încât ipoteza că este vorba despre un om al străzii este puţin probabilă. Vom reveni cu amănunte.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite