Mircea Vintilă şi Ţapinarii cântă la Clubul Festivalului de Comedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţapinarii vor ajunge sâmbătă la Summertime Pub din Galaţi. Foto: Adevărul
Ţapinarii vor ajunge sâmbătă la Summertime Pub din Galaţi. Foto: Adevărul

Puţini sunt cei care ştiu faptul că pe lângă Festivalul Naţional de Comedie de la Galaţi funcţionează, în paralel, şi un Club al Festivalului, amenajat zilele acestea pe o terasă de pe malul Dunării

În fiecare seară, începând cu ora 20.30, la Summertime actorii, regizorii, oamenii din spatele scenei se întâlnesc cu reprezentanţii publicului, cu fanii mai corect spus.

„Vor momente mai puţin oficiale în care oamenii îi vor putea vedea pe actori în alte ipostaze decât cele de pe scenă. Vor putea sta de vorbă cu ei, vor afla lucruri din viaţa lor, de pe scenă sau din afara ei!" spune secretarul artistic al Teatrului Dramatic „Fani Tardini", Mona Sandu.

Gazdele de la Summertime au pregătit în fiecare seară şi un fond muzical diferit! În această seară la Clubul Festivalului ajunge Mircea Vintilă, unul dintre cei mai importanţi folkişti ai României, cu o activitate discografică şi concertistică de invidiat. Cântecele sale debordează prin melodicitate, dar şi o atenţie deosebită acordată „vorbelor".

Sâmbătă este rândul celor doi membri ai trupei Ţapinarii să cânte şi să-i încânte pe cei care vor veni la Clubul Festivalului. „Sunt fericit", „Unde eşti" sau „Embargo pe creier" sunt doar câteva dintre piesele pe care cei doi „ţapinari" le vor interpreta pe scena amenajată în interiorul clubului gălăţean.

În fine, în ultima seară de festival, gazdele de la Summertime au pregătit un concert pe care l-au intitulat simplu: „Danubian Music Night". La toate aceste evenimente intrarea este liberă iar fiecare participant îşi plăteşte consumaţia.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite