Miraculos! Trăieşte după ce şi-a tăiat gâtul cu flexul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Florian Ciocan se poate considera unul dintre cei mai norocoşi oameni după ce a scăpat cu viaţă în urma unui accident extrem de grav. Marţi seara, bărbatul repara o maşină şi a încercat să-i scurteze ţeava de eşapament tăind-o cu un polizor unghiular („flex"). La un moment dat, discul abraziv, care se rotea cu viteză foarte mare, s-a desprins din axul uneltei şi a fost proiectat în direcţia gâtului său. A simţit lovitura

„Am vrut să tai cu un alt flex, dar nu avea apărătoarea şi i-am zis cumnatului meu să meargă să cumpere unul nou. A venit cu altul la fel. Am pus prima dată pe ţeavă, am văzut că merge şi am apăsat mai tare. Atunci a sărit direct în gât. Medicul care m-a operat mi-a zis că am avut mulţi îngeri lângă mine", spune victima accidentului.

A scăpat ca prin minune de decapitare sau de secţionarea arterei carotide.

„Era un flex de calitate proastă, cumpărat din piaţă de la moldoveni. Oricum, nu mai pun mâna pe un flex în viaţa mea ", adaugă Florian Ciocan.

Pacientul se află internat în secţia O.R.L.

„Bărbatul prezenta o plagă taiată în regiunea gâtului. De aici se vede că nu numai răposata Uniune Sovietică sărea la gătul oamenilor, ci şi sculele de la ei. Omul a avut mare noroc că unealta nu i-a tăiat pachetul vascular al gâtului", spune Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite