Mikkel Kessler a refuzat să lupte cu Lucian Bute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mikkel Kessler
Mikkel Kessler

Oferta înaintată acum două săptămâni de către Interbox "de câteva milioane de dolari" pentru meciul dintre Lucian Bute şi Mikkel Kessler a fost refuzată de către stafful pugilistului danez, considerând-o prea mică, a declarat preşedintele FR Box, Rudel Obreja.

"Danezii nu au cerut însă mai mulţi bani, cum ar fi fost normal, în cazul în care Kessler ar fi vrut cu adevărat să se bată cu Bute. Lui Kessler i-a fost frică să lupte cu Lucian. A fost la Montreal, a văzut cum l-a bătut Lucian pe Magee şi pur şi simplu nu a mai vrut să se bată, deşi a spus că este pregătit pentru un asemenea meci. Sunt convins că, în aceste condiţii, Lucian se va orienta spre un meci de unificare a titlurilor cu Carl Froch. Bute trebuie să-i închidă gura englezului pentru că a fost singurul care a făcut nişte declaraţii murdare. În box se fac uneori astfel de afirmaţii pentru promovare, însă Froch a sărit calul", a declarat pentru bute.ro">www.lucian-bute.ro preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja.

Kessler, 43 victorii (32 KO) -2 înfrângeri, a preferat să se îndrepte spre versiunea IBO, unde campion mondial este sud-africanul Thomas Oosthuizen. Peste câteva luni, Kessler se va bate cu Oosthuizen pentru titlul mondial IBO.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite