Mii de pachete de ţigări şi două autoturisme au fost confiscate în acest weekend de poliţiştii de frontieră gălăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 12.000 de pachete de ţigări, dar şi autoturismele care transportau marfa de contrabandă au fost rconfiscate, la sfârşitul acestei săptămâni, de poliţiştii de frontieră gălăţeni.

În urma raziilor, o moldoveancă şi un roman s-au ales cu amenzi contravenţionale în valoare de 15.000 de lei şi cu permisele de mic trafic anulate.

"La controlul de frontieră, echipa comună de control formată din lucrători vamali şi poliţişti de frontieră au descoperit ascunse într-un locaş special amenajat în bara din faţă a autoturismului cantitatea de 4.800 de ţigarete marca „Winston", în valoare totală de 1.000 de lei. În cel de-al doilea caz au fost descoperite 7.200 de ţigarete, în valoare totală de aproximativ 1.300 lei, în bara spate a autoturismului", a declarat Marcel Antohe, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Întreaga cantitate de ţigări, precum şi autoturismele au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoanelor în cauză le-au fost anulate permisele de mic trafic şi le-au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 15.000 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite