Mihai Bendeac – suspect de “Crimă la Howard & Johnson”!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă se confirmă sau nu, aflaţi deseară, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului "Fani Tardini", acolo unde se joacă piesa scrisă de Ron Clark şi Sam Bobrick

Devenit celebru la emisiunea „Mondenii" de la PrimaTV, Mihai Bendeac, revine la Galaţi pentru o nouă "reprezentaţie" pe scena "Dramaticului".
Piesa „Crimă la Howard & Johnson", semnată de dramaturgii americani Ron Clark şi Sam Bobrick, a fost pusă în scenă de regizorul Emanuel Pârvu, care joacă şi unul dintre rolurile principale, alături de Mihai Bendeac şi Diana Cavallioti.
Evenimentele se derulează incredibil: într-o cameră de hotel au loc trei momente distincte: în primul, soţia şi amantul încearcă să îl omoare pe soţ, în cel de-al doilea, soţia şi soţul încearcă să-l omoare pe amant, iar în ultimul, amantul şi soţul încearcă s-o omoare pe soţie.
Comedia este considerată drept una dintre cele mai longevive piese ale teatrului bulevardier american.
Spectacolul „Crimă la Howard & Johnson", în varianta jucată de Emanuel Pârvu, Mihai Bendeac şi Diana Cavailloti, a avut premiera naţională în octombrie, anul trecut, la Palatul Copiilor din Bucureşti.
Preţul biletului la acest spectacol este de 60 de lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite