Mihai Capră-subsecretar de stat în MAI: „Dacă pleacă Blaga, plec şi eu!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul prefect al judeţului Galaţi, care în acest moment ocupă funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne a anunţat că va demisiona în momentul în care va pleca şeful său direct

Mihai Capră a declarat pentru „Adevărul de Seară" Galaţi că îşi va înainta demisia în momentul în care plecarea lui Blaga din fotoliul de şef al Internelor va deveni o certitudine.

„Mi se pare normal să fac acest lucru, având în vedere că am venit alături de acesta, pentru a forma o echipă. În urma acestei demisii nu sunt de aşteptat şi alte gesturi similare din teritoriu, având în vedere că nu se poate compara situaţia mea cu a şefilor din teren", a spus acesta.

Mihai Capră a primit funcţia de la Minister la sfârşitul lui septembrie 2009, iar în perioada 7 ianuarie 2005 - 19 mai 2008 a ocupat postul de prefect al judeţului Galaţi.


Capră a spus că va ieşi din administraţie şi se va ocupa în continuare de afacerile sale.

Tot astăzi şi-au anunţat demisiile Olimpiodor Antonescu, şeful Jandarmeriei, Petre Tobă, şeful Poliţiei, Dan Valentin Fătuloiu, secretar de stat şi şeful departamentului de ordine publică, Liviu Popa,şeful DGA.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite