De miercuri, patru trenuri îşi schimbă orarul la Galaţi. Vezi care sunt acestea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR recomandă studierea cu atenţie a Mersului Trenurilor Foto Bogdan Dimofte
CFR recomandă studierea cu atenţie a Mersului Trenurilor Foto Bogdan Dimofte

Începând din data de 21 septembrie 2011, mai multe trenuri de călători care circulă pe raza judeţului Galaţi îşi vor schimba orele de plecare şi/sau de sosire. Conducerea Centrul Comercial de Călători Galaţi spune că măsura este determinată de criterii economice, dar şi de sugestiile clienţilor.

„Măsura a fost stabilită în urma unei analize de piaţă, care a ţinut cont atât de criterii economice, cât şi de solitările venite din partea clienţilor noştri", a declarat Costin Ştefan, directorul Centrul Comercial de Călători Galaţi (fosta Regională CFR Călători Galaţi).

Conducerea Centrul Comercial de Călători Galaţi ne-a informat că este vorba despre nu mai puţin de patru trenuri care vor avea un alt parcurs orar din această toamnă.
Trenul personal 7570, care circulă pe distanţa Galaţi-Mărăşeşti, va pleca de la Galaţi la ora 14.25 şi va sosi la Mărăşeşti la ora 17.14. „Perechea" primului tren, personalul 7579 ( Mărăşeşti-Galaţi) va pleca din staţia Mărăşeşti la ora 19.00 şi va sosi la Galaţi la ora 21.50.

Trenul personal 6586 (Tecuci-Mărăşeşti-Panciu) îşi va modifica orele de circulaţie numai pe distanţa Tecuci-Mărăşeşti, astfel: va pleca din Tecuci la ora 15.45, va sosi la Mărăşeşti la ora 16.12, de unde va pleca la ora 17.32 şi va sosi la Panciu la ora 17.57.

Şi Personalul „pereche" 6587 (Panciu-Mărăşeşti-Tecuci) îşi va modifica orele de circulaţie pe distanţa Mărăşeşti-Tecuci, astfel: trenul va pleca de la Panciu la ora 18.18 , va sosi în Statia Mărăşeşti la ora 18.42, va pleca de la Mărăşeşti la ora 20.00 şi va sosi în Tecuci la ora 20.26.

Conducerea Centrul Comercial de Călători Galaţi sfătuieşte pasagerii să se informeze asupra eventualelor viitoare modificări de orare. „Pe viitor, vom fi mult mai flexibili din acest punct de vedere", a mai spus şeful amintitei instituţii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite