Membrii unei reţele de proxeneţi au fost reţinuţi de poliţişi gălăţeni în urma unor descinderi în forţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei proxeneţi, două femei şi un bărbat, racolau minore pe care le ameninţau şi le obligau să se prostitueze. Până acum, aceştia au câştigat de urma fetelor peste 150.000 de lei.

Ionica T., de 29 de ani, Geanina B., de 26 de ani şi Costică P., de 30 de ani, totţi din Galaţi, au fost luaţi pe sus de mascaţi în urma unor descinderi în forţă la locuinţele lor. Cei trei fac parte dintr-o reţea de proxeneţi, specializată pe traficul de minore.

În perioada martie 2010 - martie 2011, Ionica T., le-a racolat două minore de 14 şi 17 ani, pe care le-a obligat să se prostitueze.  Aceasta a obţinut de pe urma lor peste 70.000 lei.

De asemenea, Genina B., şi Costică P., au plasat mai multor ,,clienţi” prostituate care frecventează zona centrală a oraşului. Cei doi au câştigat peste 9.000 de lei.

O altă tânără de 20 de ani a căzut în plasa proxeneţilor. Costică P., a sechestrat-o şi a obligat-o să se prostitueze timp de câteva luni. Peste 50.000 de lei au ajuns buzunarul proxenetului în tot acest timp. În momentul de faţă, fata este inclusă într-un program de protecţie a victimelor traficului de persoane adulte.

„Doi dintre suspecţi au fost introduşi pe bază de ordonanţă de reţinere în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Galaţi, urmând a fi prezentaţi în cursul zilei de azi Judecătoriei Galaţi cu propunerea de arestarea preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii proxenetism, Genina-Luminiţa B., fiind cercetată în libertate pentru săvârşirea aceleiaşi infracţiuni”, spune Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite