Mehid Galaţi, amendată cu 100.000 lei pentru nerespectarea legislaţiei de mediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ghinionul se ţine scai de omul de afaceri gălăţean Corneliu Mangalea. După ce inspectorii fiscali i-au pus sechestru pe un imobil ce valorează peste 550.000 de lei, a venit şi rândul autorităţilor de mediu.

Comisarii Gărzii de Mediu Galaţi au sancţionat cu nu mai puţin de 100.000 de lei societatea Mehid, controlată de Corneliu Mangalea, pentru nerespectarea măsurilor stabilite de Autorizaţia Integrată de Mediu. Deşi a demarat dezafectarea instalaţiilor de pe strada Coşbuc, omul de afaceri gălăţean nu a solicitat însă şi aviz de mediu, conform legii.

„Am amendat societatea cu 100.000 de lei pentru că a încălcat legea. Nu a cerut aviz din partea Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului pentru dezafectarea instalaţiilor", ne-a declarat comisarul Ion Avram, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Mediu Galaţi.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite