Galaţi: Medicii de pe ambulanţă nu au fost lăsaţi să intervină la un caz, iar victima a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii au fost solicitaţi în comuna gălăţeană Rediu, dar rudele victimei i-au împiedecat să intervină, cât pacientul mai era încă în viaţă. 

Medicii de pe ambulanţă au fost solicitaţi aseară în comuna Rediu, să intervină în cazul unui bărbat, de 36 ani, victima unei agresiuni.

Echipajul Ambulanţei Pechea, ajuns primul la faţa locului, a fost împiedicat să intervină, de către rudele lui Ilie Angheluţă, cu toate că pacientul era în stop cardio-respirator. Ba mai mult, rudele victimei au devenit violenţi faţă de cadrele medicale. Cel de-al doilea echipaj, condus de medic, venit de la Galaţi, nu a putut face altceva decât să constate decesul bărbatului.

„Am fost chemaţi să intervenim în cazul unui bărbat, din comuna Rediu, victima unei agresiuni. Echipajul ambulanţei Pechea, care a ajuns primul la locul solicitării şi a constatat că este în stop cadrio-respirator, a fost agresat de către aparţinători şi i s-a interzis cu desăvârşire să iniţieze manevrele de resuscitare. În aceste condiţii, medicul de la Galaţi, ajuns la locul solicitării, nu a mai putut decât să constate decesul”
, a declarat Domnica Ursu, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Bărbatul a fost omorât de verişorul său

Victima, Ilie Angheluţă, şi agresorul, Ionel Angheluţă, sunt verişori, iar totul a pornit de la o ceartă dintre soţia lui Ionel A. şi o parte din familia decedatului. Conflictul a continuat cu o bătaie între cei doi, iar totul s-a terminat cu decesul lui Ilie Angheluţă. Verişorul său urmează să fie acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.

„În urma probatoriului administrat la dosar, agresorul a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi în cursul zilei de astăzi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte”
, a declarat Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite