Meci cu scandal pentru Dunărea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patrichi se roagă de arbitri
Patrichi se roagă de arbitri

Cei de la FCM Dunărea Galaţi acuză dur observatorul şi arbitrii meciului cu Săgeata Stejaru. Partida a început cu 26 de minute întârziere pentru că marcajul terenului era neregulamentar. "Observatorul nu a mai acceptat să se măsoare şi lăţimea", acuză Auraş Braşoveanu, preşedintele de la Dunărea.

Scandal monstru după meciul Săgeata Stejaru - FCM Dunărea Galaţi (scor 1-0), disputat sâmbătă în ultima etapă a ligii secunde.
Gălăţenii au reclamat dimensiunile neregulamentare ale terenului, măsurătorile le-au dat dreptate, astfel că a fost nevoie de refacerea marcajelor şi meciul a început cu 26 de minute întârziere.


Însă, preşedintele clubului gălăţean, Auraş Braşoveanu, spune că observatorul bucureştean Vasile Florea nu a mai vrut să măsoare şi lăţimea terenului. "Ar fi trecut mai mult de 30 de minute şi gazdele ar fi pierdut meciul. Mai mult, în procesul verbal de constatare a măsurătorilor, scria că terenul nu prezintă nicio neregulă. Delegatul nostru a dorit să se consemneze că nu s-a măsurat şi pe lat, moment în care observatorul i-a luat procesul din faţă şi nici nu l-a mai lăsat să semneze. Se poate demonstra acest lucru - semnătura reprezentantului nostru lipseşte", a declarat Braşoveanu.


Conducătorul clubului gălăţean a adăugat că şi arbitrajul a fost scandalos. „Aşteptăm să se ia măsuri, dar slabe şanse de vreme ce tonul l-a dat însuşi observatorul. Ce să mai vorbim că am avut un penalti extrem de clar neacordat, atât timp cât s-a mers până acolo încât au executat o lovitură liberă în timp ce jucătorul eliminat de la gazde se afla încă în teren. A fost circ în toată regula, aşa ceva nu am mai văzut niciodată", a mai spus Braşoveanu.

„Am vrut să scot echipa de pe teren"

Viorel Tănase, antrenorul echipei gălăţene, a spus că s-a abţinut cu mare greutate să nu scotă echipa de pe teren. „Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj, dar ce s-a întâmplat la Stejaru depăşeşte orice imaginaţie. Nu am văzut aşa ceva în toată cariera mea, atât ca jucător cât şi ca antrenor. Au jucat în 14. La faza golului, Paleacu a preluat cu mâna iar arbitrul s-a făcut că nu vede. Nu ne-au dat un penalti la un fault foarte clar asupra lui Emil Cristian, plus multe altele de m-am abţinut greu să nu scot echipa de pe teren", a acuzat Tănase.


Antrenorul gălăţean a adăugat că omologul de la Săgeata, Aurel Şunda, a avut propria contribuţie la tragerile de timp din repriza secundă. „Nu cred că s-au jucat nici măcar 25 de minute în repriza a doua. Şunda ţipa continuu la jucătorii săi să cadă şi să rămână mult pe jos, plus că de mai multe ori chiar el a aruncat mingi în teren ca să se oprească jocul", a mai spus Tănase.


Antrenorul gazdelor, Aurel Şunda, a replicat la acuzaţiile aduse de gălăţeni: „Singurul care a făcut circ a fost domnul Braşoveanu. Cum a venit la stadion, pe la ora nouă şi jumătate, am auzit cum a spus: «O să le fac eu presiune ţăranilor ăştia». A dat dovadă de neseriozitate, nu am mai văzut aşa ceva. M-au acuzat că am aruncat cu mingi în teren? Acest lucru ar fi ultimul pe care l-aş face. Ce sunt eu, copil de mingi?"

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite