700 de jandarmi, poliţişti şi stewarzi mobilizaţi pentru finala Cupei României de la Piatra Neamţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Suporterii Stelei şi ai Oţelului Galaţi vor fi preluaţi de forţele de ordine la intrarea în oraş şi conduşi la stadion, pe rute diferite pentru a evita întâlnirea celor două grupuri.

Partida de dumincă este caracterizată de către Federaţia Română de Fotbal, organizatorul evenimentului sportiv, cu grad ridicat de risc, datorită nivelului competitiv şi a numărului mare de suporteri.

Din aceste motive, pentru asigurarea ordinii publice vor acţiona aproximativ 300 jandarmi, 80 de poliţişti, 20 de pompieri, 15 cadre medicale de la Ambulanţă  şi 300 de stewarzi.

„Între măsurile de ordine şi siguranţă publică stabilite pentru acest meci este dispunerea pe căile de acces către stadion a şase baraje de prefiltrare şi redirecţionare a circulaţiei rutiere, compuse din jandarmi şi poliţişti", spune căpitanul Cătălina Resmeriţă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Neamţ.

Suporterii stelişti vor ocupa locurile din zona Peluzei Sud, iar cei gălăţeni locurile din zona peluzei Nord. Fiecare dintre cele două galerii a avut rezervate câte 2000 de bilete din totalul de 14000 de tichete puse în vânzare pentru acest meci.

Adresăm  rugămintea spectatorilor să ajungă la stadion din timp pentru a evita aglomeraţia, accesul fiind permis începând cu ora 18.30", a mai precizat căpitanul Resmeriţă,

Meciul Oţelul Galaţi - Steaua Bucureşti contând pentru Supercupa României va avea loc duminică 17 iulie, începând cu ora 20.45, pe stadionul "Municipal" din Piatra Neamţ.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite