Măşti vesele pe holurile Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările au fost expuse o vreme şi pe holurile şcolii. Foto: Bogdan Nistor
Lucrările au fost expuse o vreme şi pe holurile şcolii. Foto: Bogdan Nistor

Casa de Cultură a Sindicatelor şi Şcoala Gimnazială numărul 7 din Galaţi au inaugurat ieri o expoziţie inedită: "Masca decorativă în imaginaţia copiilor"! Expoziţia cuprinde 21 de măşti special create de elevii talentaţi de la Şcoala nr. 7

"Lucrările au fost realizate de artişti cu vârste cuprinse între nouă şi zece ani. Măşile au diferite teme, de la personaje de poveste, vesele sau triste, până la personaje istorice", spune învăţătoarea care a coordonat activitatea, Lucica Popa.

Materialele din care sunt confecţionate măştile sunt naturale şi reciclabile: scoarţă de copac, stuf, tărtăcuţe, blană, conuri de brad şi molid, lână, sfoară sau hârtie.

"Această expoziţie a fost deschisă o perioadă şi la Şcoala nr. 7, a participat la diferite concursuri şi festivaluri naţionale şi a primit peste zece premii întâi, iar acum expoziţia este deschisă publicului larg la Casa Cultură a Sindicatelor Galaţi până la sfârşitul anului 2011, urmând să continuam colaborarea cu această şcoala şi în 2012", spune Angela Baciu, organizator din partea Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi.

Expoziţia face parte din ansamblul de evenimente şi spectacole culturale dedicate "Zilelor Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi", care se derulează în perioada 24 septembrie - 30 octombrie 2011. Intrarea este liberă pentru toată lumea.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite