Galaţi: UPDATE-Crima de la Valea Mărului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: UPDATE-Crima de la Valea Mărului
Galaţi: UPDATE-Crima de la Valea Mărului

Ana Vasilică, de 76 de ani a fost ucisă de fiul său, deoarece nu a vrut să-i dea bani pentru băutură

Sâmbătă după-amiaza, o femeie de 76 de ani a fost ucisă chiar de cel căruia i-a fost mamă, de la vârsta de un an şi patru luni.După ce a ajuns acasă beat, fiul femeii i-a cerut   bani pentru a-şi mai procura alcool, şi cum   nu a obţinut  suma cerută, bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a bătut-o, după care a ştrangulat-o.


„Ştiu că băiatul ei a omorât-o. Pe mine m-a anunţat soţul ei azi de dimineaţă. Oricum, ştiu că nu e prima dată când dă în ea. De fiecare dată când se îmbăta o lua razna. Cred că aşa i-a fost să fie sărăcuţa”
, a spus Maria Olaru, fina decedatei.
Soţul victimei, Costache Vasilică, de 76 de ani, spune că fiul său, pe care l-a adoptat de la vârsta de un an şi patru luni, are un caracter foarte violent şi-l bătea şi pe el şi pe soţia sa.

„De la un an şi patru luni îl creşteam. În clasa a patra s-a îmbolnăvit şi parcă nu a mai fost el. Când s-a întâmplat nenorocirea, eu nu eram acasă.  Şi pe mine mă bătea, de fiecare dată când avea nevoie de bani. Ieri am ajuns acasă pe la 15.30, dar pe el nu l-am găsit. Pe femeie am găsit-o în curte. Cred că îi dăduse cu ceva în cap. Eu plecasem de acasă mai devreme. Oricum, în momentul în care am plecat, el era băut.  Am chemat Poliţia după ce am găsit-o pe muiere. Băiatul era închis într-o bucătărie şi nu vroia să deschidă şi poliţistul de aici de la noi a spart uşa cu piciorul. Băiatul s-a răţoit la el, că de ce sparge uşa. Avea lângă el în bucătărie o secure şi un furcoi, cred că era pregătit să omoare pe oricine ar fi intrat. Noroc că a fost poliţistul. Oricum de aseară l-au luat şi pe el şi pe femeie”, a spus bătrânul. Criminalul nu a lucrat decât ca zilier în construcţii, fiind întreţinut de părinţii săi.

 Aurel Vasilică a fost reţinut de Poliţie şi a fost prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite