Marius Stan îl acuză pe primarul Nicolae că pune piedici în calea ridicării nocturnei de pe Stadionul “Oţelul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al FC Oţelul Galaţi, Marius Stan, a primit din partea primarului municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae, un memoriu semnat de locatarii blocului PS 1 D, de pe strada Neajlov nr. 7, de lângă stadionul "Oţelul", prin care se cere interzicerea ridicării instalaţiei de nocturnă.

Şeful clubului gălăţean crede că acest memoriu este un fals realizat de primar prin care încearcă să-l oblige să nu mai critice conducerea municipalităţii.
Iată câteva din declaraţiile lui Marius Stan postate astăzi pe site-ul oficial al clubului de fotbal din Galaţi.


"După conferinţa de săptămâna trecută, când am fost mai acid, dar realist, văd că avem un răspuns foarte rapid de la domnul primar, printr-o adresă pe care cred că şi-a scris-o singur, deşi îi este adresată chiar dânsului. Ar fi vorba de nişte cetăţeni, locatarii blocului de vizavi, care au trimis o plângere prin care îl roagă să nu ne dea aprobare de construcţie a nocturnei. E incredibil şi inimaginabil! Citez din adresa respectivă care are număr de înregistrare, surprinzător, chiar în ziua în care ne-am certat. E chiar haioasă pe alocuri această plângere şi cred că e chiar a domnului primar. Aş fi curios şi o să merg acolo să văd dacă cele 44 semnături sunt reale, sunt curios să aflu câte sunt contrafăcute."


"Printre altele, minunaţi-vă, se spune "solicităm prin calitatea pe care o aveţi, fiind alesul nostru, să interveniţi pentru stoparea montării nocturnei la stadionul Oţelul, prevenind astfel această sursă de zgomot foarte mare". Probabil că domnul primar, care n-a construit în viaţa lui nicio nocturnă, crede că e vorba de vuvuzele, nu de lămpi de luminat. Vă daţi seama, lumina produce zgomot!"


"Se mai spune aici, atenţie mare: "Camioanele de trafic greu care vor aduce stâlpii vor trece pe nişte suprafeţe unde sunt îngropate nişte conducte de gaze şi pot sări blocurile în aer." Vine Apocalipsa la Galaţi! Când se construieşte ceva în Galaţi, e Apocalipsă, intră în panică autorităţile! Chiar se construieşte ceva, e incredibil! Păi, dacă până acum ei numai au săpat, au săpat, e inimaginabil să apară ceva şi pe verticală!"


"Ce vrea să fie asta, o atenţionare că, dacă mai vorbesc la adresa dânsului, nu ne dă autorizaţie? Acesta e tâlcul acestei plângeri, pe care cred că şi-a făcut-o singur. Nu vreau să cred că cineva în oraşul acesta îşi permite un asemenea abuz. În Germania, de unde am revenit recent cu echipa, există în sate terenuri excelente cu nocturnă, ceva normal, iar la noi parcă am construi farfurii zburătoare."

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite