Marius Stan e foc şi pară pe jucătorii de la Oţelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general de la FC Oţelul Galaţi este supărat pe fotbalişti datorită atitudinii delăsătoare a acestora.

Marius Stan a spus că la meciul pierdut de Oţelul în ultima etapă, la Alba Iulia, a fost extrem de dezamăgit de comportamentul jucătorilor echipei sale şi că mulţi dintre ei riscă să-şi caute în iarnă alt loc de muncă.

„Am fost nemulţumit total de atitudinea lor. Accept înfrângerile atunci când adversarul ne este net superior sau când o dăm în bară de câteva ori şi este vorba de ghinion, dar să-i văd pe ai mei că dau totul pe teren. Însă, nu pot tolera felul în care s-au comportat la Alba Iulia. Au avut o atitudine de parcă ne-ar fi făcut nouă, celor din conducere, o favoare prin simplul fapt că s-au prezentat la meci şi au intrat pe teren. Nu ne-a bătut Alba Iulia, ne-am bătut singuri", a declarat Stan.


Conducătorul grupării gălăţene a adăugat că cei care nu vor avea o cu totul altă atitudine în ultimele trei etape din acest an, vor fi goniţi de la Oţelul.

„Nu vreau să pară o ameninţare, dar vom lua măsuri foarte dure. Domnii fotbaliştii trebuie să înţeleagă că, pe criza asta, să ai un loc de muncă este extraordinar şi trebuie să ţii cu dinţii de el. Este timpul să înţeleagă că fiecare meci pierdut înseamnă sute de mii de euro pierduţi din drepturile de televizare şi dificultăţi sporite pentru noi în a le plăti salariile".

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite