Marius Stan trage un semnal de alarmă: Dacă jucăm cum am jucat cu CFR, e posibil să se întâmple orice în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a criticat dur jocul echipei pregătite de Dorinel Munteanu în meciul cu CFR Cluj, menţionând că speră ca această partidă să fi fost un duş rece pentru jucători, care trebuie "să se trezească, pentru că plutesc".

"Execuţie în direct, la 4-0...puteau să ne dea mai multe, dacă voiau. Au fost două prostii. Silviu Ilie va fi pedepsit pentru asta. Sper să fi fost cineva de la Basel la acest meci. A fost un duş foarte rece, dar sper să ne trezim, pentru că încă plutim. Dacă jucăm aşa, este posibil să se întâmple orice în Liga Campionilor. Sper ca acest meci să fie ceea ce aveau nevoie jucătorii pentru a se trezi şi să arate că au orgoliu", a declarat Marius Stan.

Întrebat ce părere are despre acuzaţiile de blat formulate de finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, Stan a spus: "Nu mă interesează toţi papagalii care vorbesc, nişte nesimţiţi, să-şi vadă de treaba lor. E ca în vorba aia cu «câinele moare de drum lung...»".

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite