Marius Stan: “Asaltul provinciei mă face să sper că şi Oţelul va putea, în curând, să ia titlul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Stan, director general Oţelul Galaţi
Marius Stan, director general Oţelul Galaţi

Marius Stan, directorul general al echipei Oţelul Galaţi, spune că prezenţa echipelor din provincie pe primele patru locuri ale clasamentului îi dă speranţe şi la o eventuală clasare a Oţelului în vârful ierarhiei interne în viitorul apropiat.

„E clar, campionatul s-a echilibrat foarte mult, din păcate în jos. Asta permite însă oricui să poată visa frumos. Prezenţa celor patru echipe din provincie în primele patru locuri ne dă speranţe că putem ajunge şi noi acolo într-un viitor nu foarte îndepărtat, ne face să visăm frumos" a spus Stan.
Conducătorul clubului gălăţean a mărturisit că a şi visat că Oţelul a luat titlul, în timpul operaţiei de hernie de disc la care a fost supus în urmă cu două săptămâni.
"Înainte de operatie, anestezista a zis că pot să-mi comand visul. Pentru că doctoriţa era fan CFR, i-am spus că-mi doresc să câştigăm campionatul înaintea CFR-ului, apoi am adormit. Când m-am trezit, primul lucru pe care l-am zis, inconştient fiind, a fost «ura, am ieşit campioni». Preţ de o oră am fost campioni. Să sperăm că vom putea să nu rămână doar un vis", a povestit Marius Stan.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite