Cei de la Oţelul cred că povestea cu neprogramarea celor de la Pandurii este doar o diversiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat că este exclus ca Pandurii Târgu Jiu să nu fie programată la meciul din etapa a XIX-a a Ligii I.

"Este o poveste de adormit copii. Este exclusă neprogramarea echipei Pandurii. Litigiul lor e cu Dinamo, care poate ar da bani ca cineva să câştige împotriva noastră. Sunt convins că vor găsi înţelegere şi chiar înainte de ora limită vor primi acea hârtie prin care Dinamo este de acord cu amânarea plăţii. Le-am şi spus jucătorilor de câteva zile că va apărea acest lucru. Ce se aşteaptă lumea, ca Dorinel Munteanu nici să nu facă antrenamente, să ne şi vedem cu punctele luate?" a spus Stan.

Tehnicianul gălăţenilor, Dorinel Munteanu, a afirmat că nu s-ar bucura să câştige prin neprogramarea adversarului. "Nu m-aş bucura să luăm aşa punctele. Trebuie jucat fiecare meci şi punctele trebuie luate prin muncă, de cine merită. Sunt convins însă că partida se va desfăşura, mai mereu au apărut astfel de variante legate de Pandurii şi până la urmă mereu s-au jucat meciurile", a precizat Munteanu.

Clubul Pandurii nu este programat în etapa a XIX-a a Ligii I, din cauza datoriilor pe care le avea de plătit către foştii jucători Arrieta, Popa, Stancu şi Tilincă, dar şi către FC Dinamo. Preşedintele executiv al CS Pandurii, Eugen Pârvulescu, a declarat, marţi, că au fost plătite datoriile către jucători, dar clubul din Târgu Jiu nu a ajuns încă la un acord cu FC Dinamo în cazul sumei de bani pe gruparea gorjeană o mai are de achitat în cazul transferului mijlocaşului Ilie Iordache.

Pandurii ar trebui să întâlnească, vineri, pe teren propriu, de la ora 14.30, pe liderul Ligii I, Oţelul Galaţi, în etapa a XIX-a a Ligii I.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite