Marionete: La stagiune nouă, scenă nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primul spectacol al Teatrului de Păpuşi pe noua scenă de la Dramatic este „Motanul încălţat”. Abia rămas fără personalitate juridică, Teatrul Gulliver – care a devenit între timp secţie a Teatrului Dramatic - îşi începe duminică noua stagiune de spectacole.

„Ne vom reîntâlni cu personajele favorite şi veţi face cunoştinţă cu altele noi pe scena Teatrului Dramatic, în clădirea căruia va avea noul său sediu şi Teatrul Gulliver”, spune directorul secţiei de marionete a Teatrului Dramatic, Stelian Stancu.

Stagiunea începe la ora 10.30 cu piesa “Motanul încălţat”, o adaptare după Charles Perrault, a cărei premieră a avut loc chiar în ultima săptămână a stagiunii trecute.  

„La reprezentaţia de duminică, este aşteptat şi regizorul piesei, Daniel Stancu”, mai precizează directorul teatrului.

Un motan cu mult umor

Povestea motanului trebuie cunoscută de fiecare generaţie de copii, aşa că Daniel Stanciu, alături de echipa de păpuşari de la Galaţi a încercat o noua abordare.

„O combinaţie inspirată între jocul actoricesc, mască şi păpuşă va arăta tuturor că visurile se pot împlini, chiar şi atunci când părinţii nu mai sunt cu tine, fraţii mari şi răi moştenesc toată averea, iar tu rămâi singur, doar cu un motan”,
spunea Daniel Stanciu la premiera din luna mai.

„Motanul Încălţat” este un spectacol modern, alert, plin de culoare şi ritm, jucat cu talent şi suflet.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite