Maria Crăciun se pregăteşte să „cucerească” Norvegia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fetiţa din Galaţi care a făcut o surpriză plăcută la San Remo a fost remarcată de o româncă stabilită în Norvegia. Ea va cânta într-unul dintre Concertele de Crăciun.

După ce a avut o evoluţie de excepţie la Festivalul San Remo din acest an, Maria Crăciun a primit zilele trecute o invitaţie inedită. Prezentă la festivalul de la San Remo o româncă stabilită de ani buni în Norvegia a remarcat-o pe Maria şi i-a propus să susţină un concert de Crăciun în capitala Norvegiei, la Oslo.

„Concertele dedicate Crăciunului încep în Norvegia cu mult înainte de data de 25 decembrie. Maria va merge la Oslo şi va cânta pe 4 şi pe 8 noiembrie", spune Cătălina Lovin, mama fetiţei.

Maria a început deja pregătirea celor şapte piese pe care le va cânta la Oslo. Printre ele se vor număra şi cele două melodii de la San Remo, dar şi o canţonetă - „Mama", o melodie în spaniolă şi una în italiană.

„Voi cânta şi o piesă în limba norvegiană. Organizatorii îmi vor trimite o melodie foarte cunoscută la ei în ţară şi eu va trebui să o interpretez în maniera mea", spune emoţionată Maria.

Maria Crăciun va ajunge la Oslo cu ajutorul Danei Matei - românca stabilită în Norvegia, care a reuşit să rezolve totul legat de biletele de avion şi de vize.
Implicată în această serie de concerte este şi Biserica Protestantă din Norvegia. Unul dintre concerte se va derula la Catedrala din Oslo, iar cel de-al doilea la sediul Bisericii Protestante.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite