Maria Crăciun a cucerit juriul la un concurs de pe Rai Uno

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra interpretă din Galaţi va intra în „Te lascio una canzone", cel mai cunoscut concurs de interpretare din Italia în luna septembrie.Anul acesta, România va fi reprezentată la emisiunea-concurs „Te lascio una canzone" de la Rai Uno de către micuţa Maria Crăciun din Galaţi.

Copila s-a înscris pentru audiţiile acestui concurs şi, după ce organizatorii au ascultat-o prin intermediul înregistrărilor de pe canalul youtube, au chemat-o pentru a da probe "live".
Juriul a rămas impresionat de cele patru piese pe care le-a interpretat, respectiv „My heart will goes on", „Caruso", „Mamma" şi „Nessuno mi puo giudicare". Cu interpretarea piesei „Caruso", Maria i-a cucerit total pe membrii juriului deoarece, la final, toţi cei cinci membri au aplaudat-o şi au strigat spre ea „Brava!". Cum noul sezon al emisiunii va începe în luna septembrie, Maria a demarat şi ea pregătirile alături de profesorii ei de muzică.


Emisiunea „Ti lascio una canzone" este una din cele mai urmărite producţii de varietăţi ale postului de televiziune italian în care apar copii şi tineri talentaţi cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani. Toţi sunt selectaţi în urma unor probe dure întrucât în cadrul programului ei cântă cu o orchestră şi numai în limba italiană.
Anul trecut, alte două românce - Mădălina Lefter şi Andreea Olariu - s-au bucurat de succes pe meleaguri italiene
Micuţa artistă din Galaţi va putea fi văzută pe cunoscutul post de televiziune din Italia pe 17 septembrie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite