Maraton de dans popular pentru pitici pe scena Teatrului Dramatic din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii de la 10 grădiniţe din Galaţi şi Tecuci s-au întrecut astăzi pe scena Teatrului Dramatic Fani Tardini din Galaţi. În total, la acest festival al dansului popular s-au înscris 29 de formaţii din 19 grădiniţe.

Dacă i-am pune pe micuţii preşcolari de la Grădiniţa „Motanul Încălţat" din Galaţi să citească numele întreg al Festivalului de dans popular ,,Hai la joc, la joc, la joc/ Din opinci sa iasă foc", cu siguranţă s-ar descurca destul de greu. Când a fost însă vorba de dans, copiilor le-au sfârâit picioarele dansând „căluşarii".

„Părinţii au fost impresionaţi, educatorii s-au simţit mândri, iar publicul simplu care a ales să vină în număr destul de mare în această dimineaţă la Teatrul Dramatic cred eu că a petrecut câteva ore într-un mod plăcut", spune Marius Petrache, tatăl unui „pitic" de la Grădiniţa „Motanul Încălţat".

La această fază au fost selectate 10 formaţii. În total însă la acest festival s-au înscris 29 de formaţii din 19 grădiniţe din Galaţi şi Tecuci. „Unele dintre grădiniţe au avut chiar şi câte două sau trei formaţii", spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Galaţi, Nicoleta Crânganu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite