Mâine la Galaţi/ Studenţii îşi premiază campionii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii gălăţeni. Foto: Bogdan Nistor
Studenţii gălăţeni. Foto: Bogdan Nistor

Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi sărbătoreşte, sâmbătă, cel mai bun an din istoria instituţiei, în cadrul celei de-a patra ediţii a Galei CCS.

"Acest lucru este demonstrat de numărul realmente impresionant de premii obţinute de trupele din cadrul Casei de Cultură a Studenţilor. Nu le ştiu numărul exact, dar sunt peste 30", spune directorul Casei de Cultură a Studenţilor, Dinu Gându, care a adăugat că instituţia conduce detaşat în ţară în privinţa reuşitelor.

100.000 de beneficiari

"Nu mai puţin de 100.000 de oameni au beneficiat, într-un fel sau altul de «produsele» noastre", a mai precizat Dinu Gându.

Printre trupele care vor lua premii, în prima parte a Galei de sâmbătă, se numără Stance şi „De ce ficatul", dar şi voluntarii Casei de Cultură.

Premiile constau în diplome, dar şi bani - între 100 şi 300 de lei pentru fiecare premiant, costurile fiind suportate integral din bugetul instituţiei.

Gala campionilor Casei de Cultură se va termina cu tradiţionalul Concert de Crăciun, în cadrul căreia invitaţi de onoare vor fi Nicolaie Furdui Iancu şi Ansamblul Crai Nou din Galaţi.

Spectacolul va începe la ora 19.00 şi va fi găzduit de sala mare de spectacole a Casei de Cultură a Studenţilor.

Intrarea se va face pe bază de invitaţie.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite