Mâine începe la Galaţi Olimpiada naţională pe meserii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Deschiderea oficială a competiţiei va avea loc marţi, 6 aprilie, în Club S, la ora 18.00. Întrecerea se va desfăşura în perioada 6-10 aprilie.

Eveniment şcolar deosebit de important la Galaţi.  Cei mai buni elevi din ţară în domeniul industriei alimentare, comerţului, alimentaţiei publice şi turismului se vor afla timp de cateva zile in oras, pentru a participa la Olimpiada pe meserii.  Întrecerea se va desfăşura în perioada 6-10 aprilie.

În total sunt aşteptaţi să participe circa 250 de elevi şi profesori din toată ţara, iar organizatorii spera sa fie un concurs de un nivel ridicat.

Deschiderea oficială a competiţiei va avea loc marţi, 6 aprilie, în Club S, la ora 18.00.

Miercuri se va desfăşura proba practică, concurenţii fiind repartizaţi în trei licee: la „Ecomomic" cei de la specializarea comerciant - vânzător, la „Elena Doamna" - brutarii, patiserii, preparatorii produselor din carne şi peşte şi la „D. Moţoc" - ospătarii, vânzătorii în alimentaţie şi bucătarii.

Joi va fi o zi dedicată plimbărilor şi distracţiei: oaspeţii vor fi invitaţi în plimbare pe Dunăre cu nava şcoală ce aparţine Grupului Şcolar de Marină, vor vizita muzeele şi vor viziona o piesă de teatru.

Vineri va avea loc proba scrisă la Colegiul „D. Moţoc", iar seara se vor afişa rezultatele şi se vor depune contestaţiile.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite