Mâine începe cel mai nonconformist Bal al Bobocilor din ţară! Pentru început are loc preselecţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul trecut, concurenţii au ajuns chiar şi în Bucureşti pentru a susţine o probă. Foto: LSG
Anul trecut, concurenţii au ajuns chiar şi în Bucureşti pentru a susţine o probă. Foto: LSG

Până pe 8 decembrie candidaţii aleşi vor trece prin cele mai trăsnite probe, urmând ca totul să se încheie cu o gala care va avea loc la Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi. Accentul se pune pe talent, atitudine, personalitate şi inovativitate.

Balul Bobocilor este un eveniment tradiţional, adresat tuturor studenţilor din Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, grupul prioritar fiind studenţii de anul întâi. În fiecare an, este organizat de către Liga Studenţilor din Galaţi și Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi în colaborare cu Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi.

Deşi Balul Bobocilor reprezintă o acţiune tradiţională de început de an universitar în toată ţara, la Galaţi acest concept, asumat de 16 ani, îmbracă forme total diferite faţă de cel clasic. Acţiunea în sine, nu se axează doar pe concursul de frumuseţe, ci este construită după toate regulile unui show, regia fiind realizată pe baza unei teme. Din acest motiv, această manifestare, de-a lungul anilor a ajuns să fie considerată una dintre cele mai mediatizate evenimente de acest gen din întreaga ţară.

Ce se întâmplă la Bal? Bobocii selectaţi în urma unei preselecţii, sunt antrenaţi aproximativ șase săptămâni, pentru activităţi din ce în ce mai nonconformiste şi interesante, fiind punctaţi în funcţie de demonstraţiile de talent, atitudine, personalitate şi inovativitate, de care aceştia dau dovadă la fiecare probă la care sunt supuşi.

Balul Bobocilor din acest an se derula între 25 octombrie şi 8 decembrie, atunci când este programată şi seara de gală. Mâine, 25 octombrie, 18:30, în corpul "D" al Facultății de Mecanică, la sediul Ligii Studenților, va avea loc preselecția pentru evenimentul mai sus menționat, unde 20 de "bobocei" vor fi aleși să facă "senzații" pentru ediția de anul acesta.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite