Mâine/Va avea loc conferinţa de încheiere a proiectului "Ambulatoriul de specialitate al Spitalului de Copii Sf. Ioan”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul a fost finanţat prin Contractul nr. 551/17.09.2009 şi a avut ca principal obiectiv îmbunătăţirea infrastructurii serviciilor de sănătate şi a gradului de adresabilitate a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Ioan” Galaţi, prin sporirea calităţii serviciilor de asistenţă medicală specializată.

În vedea modernizării ambulatoriului pentru locaţiile din str. Gh. Asachi nr.2 şi cea din str. Constructorilor nr.29 au fost realizate următoarele lucrări:  înlocuire tâmplărie existentă din lemn şi metal cu tâmplărie PVC cu geam termopan şi tâmplărie aluminiu; pardoseli din covoare PVC antibacteriene, antiseptice, antiderapante; pardoseli din gresie ceramică în grupuri sanitare şi băi cu duş; pardoseli din parchet laminat; vopsitorii la pereţi cu vopsea epoxidică antibacteriană, antiseptică specifică unităţilor spitaliceşti.

Proiecte europene în valoare de 42 de milioane de euro la Galaţi

De asememea, au fost recompartimentare cabinete şi execuţie grupuri sanitare cu panouri uşoare din gips- carton; înlocuire instalaţii şi obiecte sanitare şi racordări la reţeaua de apă şi canalizare; redimensionare instalaţie electrică; asigurare iluminat de veghe şi de siguranţă; înlocuire corpuri de iluminat şi accesorii electrice;  tencuieli şi zugrăveli pereţi şi tavane; execuţie glafuri ferestre; înlocuire instalaţie termică şi radiatoare; asigurare instalaţii climatizare; redimensionare instalaţii de fluide medicale (oxigen şi aer comprimat) în cabinete; execuţie sistem de alarmare în caz de incendiu.

Conferinţa va avea loc miercuri,12.01.2011, ora 11.00, la Sala de conferinţe a Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii “Sf. Ioan”.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite