Mâine, teste de personalitate pentru Oţelul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia gălăţeană are una din cele mai importante deplasări din acest an, meciul de la Mediaş, cu Gaz Metan. Antrenorul Dorinel Munteanu s-ar mulţumi şi numai cu un egal din derbiul etapei, deşi doar victoria ar garanta celor de la Oţelul rămânere pe primul loc

Derbiul etapei a 12-a va avea loc mâine, la Mediaş, între ocupanta locului al patrulea în clasamentul Ligii I, Gaz Metan, şi liderul campionatului, Oţelul Galaţi. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, şi va transmis de GSP TV.

Pentru a rămâne pe primul loc, Oţelul trebuie să învingă la Gaz Metan, în cazul unui egal gălăţenii rămân pe primul loc doar dacă FC Timişoara nu învinge U. Cluj în această seară.

Astfel , meciul de mâine de la Mediaş are o încărcătură aparte pentru trupa gălăţeană, un rezultat favorabil în compania unui adversar redutabil pe teren propriu şi nu numai aruncând cu adevărat pe Oţelul între trupele care chiar se pot bate pentru titlul.

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat că meciul cu Gaz Metan a fost pregătit foarte atent în această săptămână, iar jucătorii gălăţeni sunt constienţi de importanţa jocului.

Sincer, aş fi foarte mulţumit cu un rezultat de egalitate scos la Mediaş. Nu aş avea niciun motiv să nu fiu mulţumit cu acest rezultat, în faţa unui adversar foarte puternic. Noi suntem pregătiţi să facem un meci bun şi să obţinem cât mai mult din această întâlnire", a declarat antrenorul gălăţenilor.


Dorinel Munteanu a mai completat că Oţelul nu are statut de favorită în meciul de sâmbătă, lucru care îi convine.

Tehnicianul este chiar mulţumit că mulţi oameni de fotbal nu consideră acest joc drept un derbi al rundei, preferând să acorde acest statut jocului dintre Universitatea Craiova şi FC Vaslui.

„Echipa mea nu este favorită în meciul cu Gaz Metan, nu putem afirma acest lucru. Este foarte bine dacă nu suntem băgaţi în seamă. Aşa s-a întâmplat de la începutul campionatului şi ne-am descurcat foarte bine până acum. Să fie alţii în centrul atenţiei, iar noi să fim lăsaţi să ne facem jocul", a precizat Munteanu


Oţelul nu va putea trimite în teren în partida de mţine doi jucători importanţi, fundaşul central Sârghi, suspendat după cartonaşul roşu primit etapa trecută, şi fundaşul stânga Sălăgeanu, suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. „Cred că voi juca cu Silviu Ilie pe postul de fundaş stânga", a explicat fostul internaţional, care cel mai probabil îl va titulariza Perendija în centrul apărării în locul lui Sârghi.


Partida Gaz Metan Mediaş - FC Oţelul Galaţi, din etapa a XII-a a Ligii I, va fi condusă de Ovidiu Haţegan (Arad) care va fi asistat la linii de Octavian Şovre (Oradea) şi Sebastian Stoianov (Constanţa), iar rezervă va fi Florin Ghimbăşan (Braşov). Ca observatori au fost delegaţi Constantin Zotta şi Sorin Satmari, ambii din Bucureşti.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite