Mâine, preselecţie pentru concurenţii din acest an de la "Miss şi Mister Boboc Universitatea Dunărea de Jos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul trecut, stundetii au fost supusi celor mai ciudate probe
Anul trecut, stundetii au fost supusi celor mai ciudate probe

Îţi plac provocările? Vrei să îţi faci noi prieteni şi să te distrezi cum nu ai mai făcut-o până acum? Atunci nu rata preselecţia de mâine, ora 18.00, din Corpul "D" al Facultăţii de Mecanică pentru Balul Bobocilor 2010

Balul Bobocilor reprezintă un eveniment tradiţional, adresat celor peste 18 000 de studenţi din Universitatea "Dunărea de Jos" din Galaţi, grupul prioritar fiind studenţii de anul întâi.În fiecare an, este organizat de Liga Studenţilor din Galaţi în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenţilor din Galaţi şi Universitatea "Dunărea de Jos"din Galaţi.

Deşi Balul Bobocilor reprezintă o acţiune tradiţională de început de an universitar în toată ţara, la Galaţi acest concept, asumat de 15 ani, îmbracă forme total diferite faţă de cel clasic. Acţiunea în sine, nu se axează doar pe concursul de frumuseţe, ci este construită după toate regulile unui show, regia fiind realizată pe baza unei teme.

Din acest motiv, această manifestare, de-a lungul anilor, a atras atenţia presei locale şi naţionale, BALUL BOBOCILOR din Universitatea"Dunărea de Jos" din Galaţi, fiind considerat unul dintre cele mai mediatizate evenimente de acest gen din întreaga ţară.

Ce se întamplă la Bal? Bobocii selectaţi în urma unei preselecţii, sunt antrenaţi circa o lună, pentru activităţi din ce în ce mai nonconformiste şi interesante, fiind punctaţi în funcţie de demonstraţiile de talent, atitudine, personalitate şi inovativitate, de care aceştia dau dovadă la fiecare probă la care sunt supuşi. Distracţia este garantată în fiecare zi!

CONTACT : 0757 400 173,0336 130 207 office@lsgalati.ro

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite