Mâine, Consiliul Local decide dacă preţul biletelor se majorează cu 50%

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din octombrie, preţul unei călătorii cu maxi-taxi şi cu autobuzul ar putea ajunge la 1,5 lei. Proiectul care prevede majorarea cu 50 % a primit acceptul Comisiei 3 şi va fi pe ordinea de zi a Consiliului Local.

Operatorii privaţi susţin că majorarea preţului biletelor este justificată deoarece o modificare nu s-a mai operat de ani de zile, iar între timp preţul carburantului s-a dublat. În plus, aceştia susţin că preţul unei călătorii cu transportul în comun este cel mai mic din ţară.

„Eu cred că proiectul va trece deoarece sunt argumente puternice. În primul rând este cel mai mic preţ din ţară, iar în al doilea rând, cu preţul de 1 leu ne furăm căciula singuri. Nicio firmă nu poate fi rentabilă cu un asemenea preţ. Acelaşi tarif se va aplica şi în cazul mijloacelor de transport  Transurb”, a spus consilierul local Apostiol Picu Roman.

Întrebat cum va vota mâine proiectul de hotărâre ce prevede majorarea preţului biletelor, consilierul local ne-a răspuns: „Eu sunt de stânga şi nu sunt de acord cu astfel de majorări. Mai ales în perioadă de criză”.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite