Maidanezii pot fi daţi spre adopţie pe internet. Vezi aici cum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O asociaţie buzoiană pentru protecţia animalelor şi-a lansat un site prin intermediul căruia încearcă să intermedieze adopţii de câini. Asociaţia „Prieteni Credincioşi” a reuşit deja să ofere spre adopţie trei câini dintr-un adăpost particular, ale căror poveşti fuseseră postate cu o săptămână în urmă pe site.

O poveste impresionantă şi o fotografie pe măsură vor sensibiliza pe cât mai mulţi utilizatori ai internetului şi unii dintre ei ar putea decide să adopte personajele, chiar dacă este vorba despre câini fără stăpân. Aceasta este premisa de la care Silvia Rus, preşedintele Asociaţiei Prieteni Credincioşi, a pornit, atunci când a decis să creeze site-ul: prietenicredincioşi.ro.

La secţiunea „adopţii” au fost postate, experimental, fotografiile a trei căţei, doi fraţi şi un altul, bolnav. Deşi vestea apariţiei paginii dedicate adopţiei abia s-a răspândit, demersul a avut deja ecou.

În familii, nu pe stradă

„Daria şi Bobiţena, doi pui jucăuşi, şi-au găsit în câteva zile stăpâni, iar Shumi, un câine rămas fără picioarele din spate, după ce a fost bătut de oameni, are acum un cărucior şi este îngrijit de o familie cu inimă mare. În timp, sper să devenim foarte eficienţi cu acest site. Avem grijă ca animalele să ajungă în gospodării şi nu pe stradă”, declară Silvia Rus, preşedintele Asociaţiei „Prieteni Credincioşi”.

CITEŞTE AMĂNUNTE AICI

Pagină de internet pentru adopţia maidanezilor. Astfel, au şanse să scape de eutanasiere

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite