Mai mult sex pentru deţinuţii gălăţeni în 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Penitenciarului Galaţi a aprobat anul trecut 163 de vizite intime pentru puşcăriaşi, spre deosebire de 2009 când persoanele private de libertate au întreţinut 137 de raporturi sexuale „oficiale”.

Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi le oferă gratuit prezervative şi consultaţii medicale deţinuţilor care vor să utilizeze camera conjugală.

Vizitele intime pot dura între două ore şi 24 de ore, în cazul cuplurilor proaspăt căsătorite, iar persoanele private de libertate au la dispoziţie o cameră matrimonială dotată cu baie, televizor şi toate celelalte accesorii specifice unei camere de hotel.

Este explicabil astfel cum puşcăriaşii au cerut în 2010 cu peste 20% mai multe vizite conjugale decât anul precedent. Dacă în 2009 erau aprobate 137 de vizite intime, în 2010 numărul acestora a crescut la 163.

Pentru a beneficia de acest privilegiu, deţinuţii trebuie să fie în primul rând condamnaţi definitiv, dar şi să dovedească cu acte că sunt căsătoriţi.

Condamnaţii care au relaţii de concubinaj au, la rândul lor, dreptul  să întreţină relaţii sexuale relaţii cu partenerii. Condiţia este ca  partenerii să îi fi vizitat constant în ultimele şase luni înainte de formularea solicitării.

Interesant de amintit este că a explodat numărul căsătoriilor între deţinuţi şi persoane aflate în libertate. În 2010 au fost aprobate 29 de căsătorii, spre deosebire de 2009 când au avut loc doar cinci asemenea evenimente.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite