Magistraţii părăsesc instanţele gălăţene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru judecatori şi trei procurori şi-au exprimat intenţia de a activa la alte instanţe din ţară, CSM avizând deja trimiterea cererilor spre aprobare la preşedintele României

Judecătoria Galaţi şi Parchetul aferent instanţei sunt unele din cele mai aglomerate structuri de acest gen din ţară. Din cauza numărului mic de judecatori şi procurori, Parchetul şi Judecătoria au restanţe de mii de dosare din anii precedenţi.

S-a ajuns în situaţia ca magistraţii stagiari pregătiţi de cele două instituţii să plece la alte instanţe sau parchete din ţară imediat după susţinerea examenului de capacitate. O asemenea situaţie se înregistrează şi în 2011.

Consiliul Superior al Magistraturii a avizat în şedinţa din 20 ianuarie 2011 propunerile privind numirea în funcţie a judecătorilor şi procurorilor care au promovat examenul de capacitate susţinut în perioada 06 august-13 decembrie 2011.

Printre magistraţii care vor pleca se numără patru judecători de la Judecătoria Galaţi şi trei procurori de la parchetul aferent acestei instanţe.

Judecătorul Ana-Maria Vercican se va transfera la Judecătoria sectorului 3 Bucureşti, Amalia-Veronica Stan şi Ionuţ Stoian vor pleca la Judecătoria Târgovişte, iar Constantin Nicolae Costache va activa la Judecătoria Olteniţa.

Procurorul Sorin Pasăre va lucra la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, Cristian-George Alecu se va transfera la Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 6 din Bucureşti, iar Alina-Veronica Neculăeş va pleca la Judecătoria Bacău.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite