Galaţi: Cărţile ”Adevărul” au ajuns în biblioteca campioanei la canotaj Maria Magdalena Irincu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Cărţile ”Adevărul” au ajuns în biblioteca campioanei la canotaj  Maria Magdalena Irincu
Galaţi: Cărţile ”Adevărul” au ajuns în biblioteca campioanei la canotaj Maria Magdalena Irincu

Maria Magdalena Irincu, campioană olimpică la canotaj, n-a „scăpat” niciunul dintre volumele „colecţiei verzi”, volume distribuite împreună cu ziarul, în fiecare joi.

Pentru Maria, cărţile de la Adevărul au fost dragoste la prima vedere... a reclamei televizate. La început, le comanda prin poştă, iar mai nou, le achiziţionează prin sms. Până în prezent, a cumpărat 50 de cărţi şi este nerăbdătoare să-şi întregească colecţia celor „o sută de titluri pe care trebuie să le ai în bibliotecă”.

 „Consider că ideea este nemaipomenită. Opere de referinţă ale literaturii universale sunt prezentate într-o formă excepţională astfel că reprezintă un motiv de mândrie şi pentru cei mai pretenţioşi bibliofili.

Din păcate, cel puţin în acest moment al existenţei mele,  nu prea am timp să citesc, dar cu siguranţă le voi lectura cu mare plăcere mai târziu”
, ne-a declarat tânăra sportivă.

Unul dintre scriitorii preferaţi ai Mariei este inegalabilul Marin Preda. „Am fost interesată de fenomenele paranormale şi de SF, domenii care mi-au influenţat preferinţele în materie de lectură.

De ceva vreme însă, am început să citesc şi literatură. M-am axat pe scriitorii români şi vă pot spune că îmi place foarte mult Marin Preda”
, ne-a mărturisit Maria Magdalena Irincu.

Completează colecţia şi pentru fiul ei, în vârstă de opt ani. „Cu siguranţă că, atunci când va fi suficient de mare ca să le citească, aceste cărţi din colecţia Adevărul vor constitui baza culturii lui literare.

Deocamdată, se bucură pentru fiecare apariţie din colecţia Disney, pentru copii. Intenţionez să cumpăr şi toate albumele din colecţia „Pictori de geniu”. Este  foarte important că au un preţ rezonabil şi că astfel cultura redevine accesibilă românilor. Este mare lucru !
”, a conchis campioana olimpică.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite