“Madame Vintage” revine pentru toţi iubitorii de artă din Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Organizatorii au adus peste 20 de expozanţi
Organizatorii au adus peste 20 de expozanţi

Artist-decoratoarea Constance Vintilă şi poeta Angela Baciu îi invită de astăzi şi până duminică pe toti iubitorii de frumos şi artă la o nouă ediţie a Târgului vintage şi hand-made "Madame Vintage la Galaţi".

Ideea celor doua organizatoare este si de aceasta data de a oferi publicului comparator trei zile de bucurie si relaxare, intr-o atmosfera ambientala, veche, intr-un spatiu generos, deschis, aerisit,

"Puteţi admira hainele si accesoriile vintage, dar si contemporane, bijuterii hand made din pietre semipretioase si fimo, argintarie, dantelarii, carti, obiecte de anticariat si multe alte surprize. Puteti cumpara: hainute, esarfe, saluri, brose, inele, cercei, bratari deosebite, genti, cadouri, rame de fotografii si multe alte surprize", spune Constance Vintilă.

"La «Madame Vintage» din Galati poti gasi, daca ai rabdare ,o multime de lucruri frumoase, inedite, cu preturi accesibile si mai mult decat prietenoase, iar pentru mai multe cumparaturi se ofera reduceri, iar din partea «casei» suveniruri de neuitat", spune la rândul ei Angela Baciu.

Ca la fiecare editie, va fi prezent si un fotograf profesionist care, la cererea vizitatorilor, va face fotografii de epoca in mijlocul obiectelor expuse.

Scopul acestor târguri este de a oferi vizitatorilor o clipa de relaxare si bucurie, dar şi acela de a le oferi gălăţenilor un mod agreabil de a petrece timpul liber.

Accesul este gratuit pentru vizitatori, în intervalul orar 11.00 - 19.00.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite