Galaţi: Luptă contra cronometru pentru viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În prag de nuntă, boala a răpus-o la pat şi de atunci încearcă să rămână în viaţă Are 28 ani, este la început de drum, dar nu poate continua ceea ce şi-a propus. A ajuns în situaţia în care doar banii îi pot salva viaţa.

Întreaga poveste ne-a fost spusă de Adrian Donescu, soţul Alinei Donescu, care din păcate nu mai poate să facă acest lucru singură.

Totul a început cu câteva zile înainte de cununia religioasă a celor doi, programată pe 4 iulie 2009, când durerile de cap ale Alinei au început să fie din în ce mai dese şi mai puternice.

După o tomografie făcută la Galaţi, Alina a aflat că starea ei este gravă şi că trebuie să plece urgent la Bucureşti. Examenul RMN făcut la Spitalul Bagdasar  a constatat: 3 formaţiuni tumorale, cea mai mare fiind de 5 cm.

„La trei zile după ce am ajuns la Bucureşti, pe data de 29.06.2009 a băgat-o în operaţie. Era cu cinci zile înainte de nuntă. A deschis-o, a închis-o la loc, ne-a dat diagosticul de  glioblastom şi ne-a trimis acasă”
, a declarat îndurerat soţul.
După un nou set de analize efectuat la Institutul Victor Babeş, tânăra a primit o nouă speranţă, diagnosticul fiind altul:  Xantoastrocitom Pleumorf.

„După prima operaţie a rămas cu semipareză şi cu defect de vorbire. Am aflat de o clinică din Germania, din Hanovra. Am luat legătura cu profesorul de acolo, am trimis actele, RMN-ul a fost cel mai important. Doctorul a spus că se poate opera, se poate rezolva problema. Partea proastă este costul operaţiei, 40.000 Euro”
, a mai spus Adrian Donescu.

Astfel, ei au intrat într-o luptă contra cronometru, s-au apucat de strâns bani. Programarea operaţiei era pentru 22
octombrie, dar a fost făcută o nouă programare din cauza lipsei banilor.

„Am reuşit să strângem cam 19.000 de Euro. Am revenit cu un mail la clinică şi ni s-a spus că nu este niciun fel de problemă, ne poate primi şi cu 30.000 de Euro şi restul banilor să-i dăm după operaţie.

 Practic ne mai trebuie 19.000 de Euro. Merită pentru că e tânără şi a ajutat foarte mulţi oameni. Cred că merită şi ea acum să fie ajutată”
, a mai adăugat soţul Alinei Donescu.

O puteţi ajuta pe Alina donând în următoarele conturi bancare:  CONT LEI : Titular cont: Adrian Donescu, Banca Raiffeisen Bank SA : RO55 RZBR 0000 0600 1195 6981, Galaţi; CONT EURO : Titular cont: Ana Donescu, BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ : RO59 RNCB 0141 0324 3300 0005, BIC : RNCBROBU, SWIFT : RNCBROBU.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite