EXCLUSIV/Incredibil: Lucian Bute a abandonat boxul şi s-a apucat de fotbal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute a executat o lovitură de pedeapsă Foto: Bogdan Dimofte
Lucian Bute a executat o lovitură de pedeapsă Foto: Bogdan Dimofte

Pugilistul gălăţean a participat azi dimineaţă la inaugurarea terenului artificial de fotbal, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, alături de pompierii gălăţeni şi de generalul Viorel Zaharia. La finalul ceremoniei, Lucian Bute a primit un tricou de fotbal cu numărul 10 şi cu numele lui.

Pompierul de onoare, Lucian Bute a revenit la „colegii” săi, de data aceasta pentru a tăia panglica terenului artificial de fotbal, din cadrul I.S.U Galaţi. Pugilistul gălăţean s-a dovedit a fi foarte emoţionat când, în cadrul evenimentului, un grup de copii i-au cântat „La mulţi ani!”, mai ales că luna viitoare, pe data de 28, acesta îşi serbează ziua de naştere.

Timpul puţin de care dispune, nu i-a permis să încingă un meci de fotbal, dar a promis că după următoarea victorie, va juca împreună cu pompierii. La finalul ceremoniei, Bute a executat totuşi, o lovitură de la 11 metri, poarta fiind apărată de unul dintre pompierii gălăţeni.
 
„Anul trecut am fost pompier de onoare, anul acesta am venit să inaugurăm acest superb teren de fotbal. Le mulţumesc colegilor mei, dacă tot sunt pompier de onoare acum. Am venit cu mare drag aici. Au spus că sunt pompier, pentru că bat de sting. M-am ţinut de cuvânt şi sper să mă ţin în continuare. Sper că la următorul meci, adversarul să aibă această soartă ca a lui Librado Andrade”, a spus Lucian Bute.

Terenul artificial de fotbal, este un vis mai vechi al celor din cadru I.S.U Galaţi, care s-a împlinit, într-un final, în această dimineaţă. Generalul Viorel Zaharia a ţinut să mulţumească celor care au participat la realizarea acestui teren de joc, şi în mod special, oaspetelui de onoare, Lucian Bute, dar şi lui Iulian Constandachi, pompierul care a câştigat la Loto, în vara anului trecut şi care a participat cu o sumă de bani.
 
„Astăzi inaugurăm terenul de fotbal la care visăm de foarte mult timp. În sfârşit am reuşit. Îi mulţumim lui Lucian Bute pentru faptul că a este alături de noi şi în luna mai, când vine acasă cu centura, îl invităm să jucăm fotbal aici”, a declarat generalul Viorel Zaharia.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite