Lucian Bute: „Nu mi-am propus să-l fac KO. Obiectivul e să câştig“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românul, campion mondial la supermijlocie, ştie deja totul despre francez, anticipează cum se va derula meciul şi spune că urmăreşte doar victoria la puncte.

Ziua cea mare a venit pentru Lucian Bute (31 de ani). De când aşteaptă gălăţeanul să lupte într-un meci cu titlul mondial pe masă în faţa românilor lui. La noapte, în ringul de la Romexpo, Lucian îşi va apăra centura de campion mondial la supermijlocie, în versiunea IBF în faţa francezului Jean-Paul Mendy (37 de ani).

Bute şi Mendy şi-au ales ieri mănuşile cu care vor lupta. „Este o chestie de cum te simţi. Nu e mare diferenţă între ele", a adăugat românul.

Campionul mondial IBF a mărturisit apoi că ştie cum va decurge prima repriză a meciului cu Mendy: „M-am gândit mult la el, la stilul lui, la strategia mea. Deja vizualizez cum o să fie prima repriză şi cum va continua meciul. Nu mi-am propus să-l fac KO, obiectivul meu e doar să câştig meciul".

Două milioane de euro primeşte firma lui Obreja

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului va plăti 590.000 euro, fără TVA, pentru expunerea brandului naţional turistic la meciul dintre Bute şi Mendy, valoarea totală a contractului încheiat între instituţie şi organizatorul galei, o firmă a lui Rudel Obreja, fiind de 1,93 milioane euro, fără TVA.

Preţul solicitat de Europlus Computers a fost de 2,239 de milioane euro, fără TVA dar, în urma negocierii cu reprezentanţii MDRT, acesta a fost redus la 1,93 de milioane de euro, fără TVA. Banii vor fi plătiţi de minister din fonduri europene destinaţi promovării brandului turistic naţional.

Contractul are ca obiect „prestarea serviciilor de promovare a României ca destinaţie turistică şi a brandului turistic naţional, pe plan naţional şi internaţional, în cadrul evenimentelor desfăşurate cu ocazia organizării Galei Internaţionale de Box Profesionist, la 9 iulie 2011".

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite