Mircea Lucescu îl laudă pe antrenorul liderului: "Dorinel trebuia desemnat antrenorul anului!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu l-a impresionat pe experimentatul Mircea Lucescu
Dorinel Munteanu l-a impresionat pe experimentatul Mircea Lucescu

Mircea Lucescu, antreorul lui Şahtior Doneţk, a declarat că Dorinel Munteanu trebuia să primească titlul de cel mai bun tehnician din România.

"Il Luce" l-a felicitat pe Munteanu că nu a rămas că nu a abordat meseria de antrenor ca pe cea de jucător, aşa cum mulţi au spus că face gică Hagi.

"Dacă luăm în calcul prima parte a campionatului, Dorinel trebuia desemnat antrenorul anului în România. Spre deosebire de alţi mari fotbalişti, el şi-a dat seama că meseria de jucător nu are nicio legătură cu cea de antrenor. Alţii au preferat să rămână cu mentalitatea de jucător", a spus Lucescu.

Lucescu a mai trimis săgeţi şi către patronul Stelei Gigi Becali, cel care l-a dat afară pe Dorinel Munteanu după doar opt meciuri.

"Cei care l-au angajat la Oţelul au avut mare încredere în el, şi-au dat seama că nu posedă destulă experienţă şi că are nevoie de acumulări. A acumulat cât i-a trebuit şi iată că în momentul de faţă este pe primul loc în clasament. Îl felicit că nu a cedat, că nu s-a retras. Putea să fie orgolios şi după două-trei nereuşite să abandoneze", a declarat Mircea Lucescu la Dolce Sport.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite