Galaţi: Toată lumea dansează pentru… auzul Luanei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Toată lumea dansează pentru… auzul Luanei
Galaţi: Toată lumea dansează pentru… auzul Luanei

Şase trupe din Galaţi, care abordează aproape toate genurile de dans, şi-au dat mâna şi au decis să o ajute pe micuţa Luana din Galaţi, care suferă de hipoacuzie.

USW Crew, Stance Crew, Street Kings, Miracol, Dance Generation şi Bboyzonly sunt cele 6 trupe care vor susţine greul spectacolului din această seară. Pe lângă acestea, vor mai urca pe scena Teatrului Dramatic şi 4 invitaţi surpriză. Totul a pornit de la iniţiativa lui Andrei, de la Street Angels, care a aflat întâmplător de suferinţa micuţei fete. “Am aflat că fata are nevoie neaparat de această operaţie, aşa că am decis să o ajutăm”, spune Andrei.

Pentru spectacolul din această seară şi-au dat mâna aproape toate trupele de street dance din Galaţi. Fiecare trupă din spectacol va avea câte 3 dansuri. George, de la trupa Stance Crew, este bucuros să danseze pentru o cauză atât de nobilă. “Copilul acesta trebuie să facă implantul. Noi vom da tot ce avem mai bun din noi pentru ca oamenii care vor plăti biletele să nu plângă după bani. Noi am mai dansat pentru cauze nobile, fără bani. Ultima dată am dansat pentru binele unui alt copil, care avea nevoie de o operaţie la inimă”, spune George.

Şi pentru că tot am vorbit despre bani să mai spunem că tot ce se va încasa în această seară din spectacolul de la Teatrul Dramatic “Fani Tardini”, va intra în conturile Luanei. “Din calculele noastre, dacă sala se umple cu spectatori plătitori, am putea strânge în jur de 1.200 de euro. Din păcate, familiei Luanei îi trebuie 22.000 de euro pentru această operaţie”, spune iniţiatorul acestui spectacol. Preţul unui bilet este de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii.

Mai bine jumătate de sumă, strânsă deja!

Potrivit site-ului oficial al Luanei (www.citesteopoveste.com), în urma campaniilor derulate până acum s-au strâns 15.000 de euro. “În această campanie  ne-au ajutat extrem de mult colegii noştrii din cadrul grupului de firme Whiteland şi companiilor care le sunt partenere. Pe lângă donaţia substanţială pe care au făcut-o în numele firmei au creat un număr special pentru Luana al ziarului companiei”, spun cei doi părinţi ai copilului, Alice şi Florin Popa.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite