Galaţi: Limuzine americane pentru nunţi româneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Galaţi: Limuzine americane pentru nunţi româneşti
Galaţi: Limuzine americane pentru nunţi româneşti

Doar cine nu a văzut filme americane se poate gândi la o nuntă cu limuzină la scară şi cu covor roşu. O oră de plimbat cu maşina lungă de nouă metri costă între 80 şi 120 de euro

De ceva vreme avem şi noi, în oraşul de la Dunăre, câteva maşini gata oricând să te faca să te simţi ca o vedetă de la Hollywood. Preţurile nu sunt exagerate, dar nici la îndemâna oricui.

O oră de plimbare cu limuzina Lincoln costă 80 de euro, în timpul săptămânii, şi între 100 şi 120- în week-end”, ne-a spus Ştefan Priboi, unul dintre proprietarii de limuzine. Cele mai multe solicitări vin, evident, pentru nunţi, care de regulă sunt la sfârşit de săptămână. Mai rămâne loc totuşi şi pentru o cerere în căsătorie inedită, pentru o aniversare sau pentru o petrecere a burlacilor. “Le oferim clienţilor noştri un fond muzical discret, lumini obscure şi şampanie scumpă sau whisky. Dacă ţin morţiş, pot avea şi câteva clipe de intimitate, pentru că şoferul poate fi separat de partea din spate a maşinii”, ne-a povestit George Nemţeanu, proprietarul altei maşini.

Grandomania gălăţenilor le dă adeseori bătăi de cap. “Limuzina trebuie obligatoriu să ajungă în faţa blocului de unde trebuie luaţi mirii şi trebuie neapărat să ajungă în faţa Stării Civile”, spune ironic şoferul unei maşini care numai el ştie cum se strecoară cu autovehiculul lung de 9 metri pe străduţele dintre blocuri. Atunci când nu sunt închiriate pentru nunţi, limuzinele pot fi închiriate pentru plimbări romantice sau pentru dus copiii la locul unde-şi aniversează ziua. Puştii primesc şampanie fără alcool, pot viziona desene animate sau pot asculta muzică, toate din partea casei!

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite