Liderul a pierdut două puncte în Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oţelul Galaţi a terminat la egalitate meciul din deplasare cu rapid, scor 0-0 şi a înnoptat din nou pe primul loc al Ligii IFormaţia gălăţeană a făcut un meci tactic perfect, cu o disciplină şi determinare a jucătorilor impresionante. După trei etape, trupa lui Dorinel Munteanu rămâne fără gol primit.

Deşi Rapid a avut o posesie superioară şi a dominat teritorial, formaţia gălăţeană a fost cea care a controlat tactic disputa din Giuleşti. Cei de la Oţelul au închis culoarele spre poarta lui Grahovac, astfel că Rapid a avut foarte puţine şanse de gol. Mai mult, marile ocazii au aparţinut tot gălăţenilor, prin Iorga (57') şi Viglianti (71').

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, la sfârşitul remizei cu Rapid, că deşi este mulţumit de punctul obţinut în deplasare, cu puţină atenţie elevii săi puteau să câştige partida din Giuleşti.

"Sunt bucuros că am obţinut un punct în Giuleşti, contra echipei considerate de toţi echipa momentului. E bine că nu ne-am speriat. Sunt mulţumit cu acest punct deşi, dacă eram puţin atenţi, puteam chiar să câştigăm. Rapid este o echipă puternică dar noi azi nu i-am lăsat să joace. Nu şi-au creat ocazii foarte clare decât doar prin câteva faze fixe. Rapid nu m-a surprins cu nimic, ştiam că aduc mingi la margine, am reuşit uşor să închidem jocul ", a spus Dorinel Munteanu.

Directorul general al echipei Oţelul Galaţi, Marius Stan, consideră că rezultatul de egalitate dintre cele două echipe este unul echitabil. "Este un rezultat mulţumitor, mai ales că eu zic că Rapid este echipa momentului. Este un rezultat echitabil pentru ambele echipe, noi am închis jocul, am avut şi câteva ocazii în Giuleşti, iar asta pentru o echipă înseamnă ceva forţă, adică nu suntem chiar o echipă de neglijat. Oţelul n-a mai câştigat în Giuleşti de 13 ani dar poate o să vină şi momentul ăla. Aş fi ipocrit să spun că nu sînt mulţumit după 7 puncte în primele 3 etape, avem un joc bun, nu am primit nici un gol, ceea ce denotă multă maturitate pentru tinerii noştri jucători", a spus Marius Stan.

Marius Şumudică, antrenorul Rapidului a spus că nu a găsit soluţii în faţa unei echipe foarte bine organizate. "Se vede că Oţelul joacă de mult timp împreună. S-a apărat foarte bine, iar noi azi n-am găsit soluţii. Am avut câte două ocazii din centrări, dar nu ca un rezultat al construcţiei. E greu, dar până la urmă am luat un punct, n-am primit gol, cu toate că e adevărat că încă avem de lucrat la faza ofensivă", a declarat Şumudică.


Sunt mulţumit cu acest punct deşi, dacă eram puţin atenţi, puteam chiar să câştigăm
Dorinel Munteanu
Antrenor Oţelul

Sunt mulţumit cu acest egal. Să fim realişti, Oţelul ar fi putut să ne bată, ei au avut marile ocazii
George Copos
Patron Rapid

7 puncte în primele 3 etape, nu am primit nici un gol, lucruri care denotă multă maturitate pentru tinerii noştri jucători

Marius Stan
Director Oţelul

Se vede că Oţelul joacă de mult timp împreună. S-a apărat foarte bine, iar noi azi n-am găsit soluţii
Marius Şumudică
Antrenor Rapid

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite