Lider de partid istoric din Galaţi, picat iarăşi la Bac

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Popa, un candidat experimentat. La Bacalaureat.
Marian Popa, un candidat experimentat. La Bacalaureat.

Marian Popa, căci despre el este vorba, a participat degeaba şi la examenul din acest an. Istoria l-a trădat.La aproape 51 de ani, liderul ţărăniştilor gălăţeni este la a doua încercare de a trece examenul maturităţii.

Dacă anul trecut, Marian Popa - preşedintele PNŢCD Galaţi - lua doar câteva sutimi peste nota trei la proba de istorie de la Bacalaureat, anul acesta se pare că a mai pus mâna pe carte căci a obţinut puţin peste cinci. Nu suficient însă pentru ca şi în dreptul său să scrie „admis"!

Liderul ţărăniştilor gălăţeni, care este şi vicepreşedinte la nivel naţional (!), crede că a fost nedreptăţit. N-a reuşit să-i convingă pe profesorii care i-au corectat teza că ştie suficient despre intrarea României în primul Război Mondial sau conflictele din perioada Evului mediu.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a Adevărul (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite