Liceul de Marină a intrat în carantină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte cazuri de gripă nouă au fost confirmate ieri, 23 noiembrie, după cum a anunţat Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică Galaţi.

Este vorba despre un elev de la Liceul „Emil Racoviţă", unul de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu", unul de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri" şi patru elevi de la Grupul Şcolar de Marină.

În primele trei cazuri, clasele în care studiau elevii au fost închise pentru dezinfecţie, iar elevii trimişi în carantină. În ultimul caz, cel al Grupului Şcolar de Marină, întreaga unitate a intrat în carantină, urmând să fie dezinfectată.

De asemenea, cei 92 de elevi care se află cazaţi în internatul Grupului Şcolar de Marină au intrat şi ei, de ieri, în carantină, căminul fiind şi el dezinfectat. În internatul Grupului Şcolar de Marină locuiesc 30 de elevi din Republica Moldova şi 62 de elevi din judeţul Galaţi.

"Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi monitorizează permanent evoluţia gripei noi în rândul elevilor, ca şi măsurile de prevenire a răspândirii acesteia în rândul elevilor", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Galaţi, Nicoleta Crînganu.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite