Galaţi: Librăria „Adevărul” s-a deschis la Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
galati: Librăria „Adevărul” s-a deschis la Galaţi
galati: Librăria „Adevărul” s-a deschis la Galaţi

175 de  titluri de carte şi 90 de filme, la dispoziţia tuturor

11.000  de volume semnate de nume mari ale literaturii româneşti şi universale şi filme care au scris istoria cinematografiei, sunt, de astăzi, oferite de „Adevărul” prin punctul de carte deschis la etajul al patrulea al clădirii situate în Ţiglina 1, lângă restaurantul „Hazard”.
Vestea că o librărie întreagă, plină cu operele preferate, le este acum la dispoziţie, a adunat zeci de gălăţeni astăzii, la prima oră, la punctul de carte pe care „Adevărul” l-a deschis la Galaţi. 
Atraşi de volumele expuse de câteva zile în vitrina de la parterul clădirii care găzduieşte biblioteca, iubitorii de carte nu au rezistat să nu cumpere măcar un volum, să-şi completeze colecţiile pe care mulţi dintre ei le au deja acasă. „E nemaipomenit că s-a deschis la Galaţi librăria „Adevărul”! În fiecare săptămână încercam să cumpăr cartea, cu ziarul, dar când eram la serviciu nu reuşeam să o prind întotdeauna, pentru că se terminau foarte repede. Acum nu-mi mai fac griji,  ştiu că voi găsi cărţi de cumpărat oricând în timpul zilei, nu doar la prima oră. Acum  am achiziţionat operele lui Charles Dickens, pentru fiul meu, că vreau ca el să aibă o bibliotecă completă când va fi mare. Cred că nu va trece săptămână în care să nu vin să iau măcar un film. Sunt nemuritoare şi merită să le ai în casă” ne-a spus Remus Popescu, primul gălăţean care a păşit azi dimineaţă în librăria „Adevărul”.
 Punctul de carte „Adevărul” de la Galaţi le oferă şansa cititorilor şi cinefililor de a-şi achiziţiona, dintr-un singur loc, cărţile şi DVD-urile cu filme editate de „Adevărul”: „Carte de lux” (cartea roşie), seria „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă” (cartea verde), poveştile Disney Clasic pentru copii şi cele mai bune colecţii de filme pe DVD, care cuprinde 90 de titluri. Cinefili vor putea achiziţiona filme de referinţă: mari comedii, colecţia „hai-hui”, colecţiile „Florin Piersic”, „Toma Caragiu”, „Ardelenii” , „Aventuri” ori colecţia de filme istorice. În plus, gălăţenii au la dispoziţie, prin punctul de carte, ziarele Adevărul şi Click! cu publicaţiile aferente, dar şi posibilitatea de a-şi face abonamente  ori de a da anunţuri prin mica publicitate. Punctul este deschis publicului în fiecare zi de luni până vineri, între orele 10.00 şi 18.00.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite