Laptele şi cornul: unii fac mofturi, alţii le apreciază

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii de la Şcoala  Nr. 110 din Capitală spun  că laptele şi cornul  nu le ţin de foame
Elevii de la Şcoala Nr. 110 din Capitală spun că laptele şi cornul nu le ţin de foame

În timp ce unii elevi se bat pe gustările primite de la şcoală şi le duc şi acasă, alţii nici nu se uită la ele sau le folosesc pentru a se „distra“. În fiecare şcoală există discuţii în legătură cu programul „Cornul şi laptele“. Unele se plâng că au primit lapte stricat, altele contestă calitatea cornului.

Elevii înstăriţi preferă snack-urile, cei cu o situaţie materială mai proastă se îngrămădesc la bucate, şi mai duc şi acasă. Unii văd produsele date de Guvern ca pe unica masă, alţii preferă să-şi bată joc de mâncare şi o aruncă sau se bat cu ea prin clasă.

„Unii elevi sunt mofturoşi. Este foarte bun cornul", spune Dumitra Boşneag, directoarea Şcolii Nr.110 din Capitală.

După 1 noiembrie, elevii ar trebui să primească şi un măr în fiecare zi. Din fericire pentru ei şi din păcate pentru conducerile şcolilor, care nu privesc cu entuziasm acest program. Profesorii se tem că elevii, în special cei de la clasele primare, o să aibă probleme în urma alăturării mărului cu laptele.

Conducerea Şcolii nr. 135 din Bucureşti priveşte cu îngrijorare programul „Fructe în şcoli". „Copiii trebuie să spele mărul. O să se îngrămădească toţi la baie. O să se calce pe picioare", arată directoarea Ştefania Călinescu. 

VEZI AICI CE PĂŢESC COPIII DIN GALAŢI

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite