Lansare de proiect la Consiliul Judeţului Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la lansarea proiectului
Imagine de la lansarea proiectului

Astăzi a avut loc lansarea „Planului Judeţean de Comunicare pe Teme Europene pentru anul 2011". Acest document conţine activităţile cu tematică europeană ce vor fi organizate în anul 2011 în judeţul Galaţi.

Consiliul Judeţului Galaţi va avea în 2011 peste 30 de evenimente - lansări şi închideri de proiecte cu finanţare europeană sau activităţi cu tematică europeană.

„Realizarea unui astfel de Plan de comunicare era necesară pentru judeţul Galaţi, în primul rând pentru informarea eficientă a opiniei publice şi mai ales pentru implicarea gălăţenilor în acţiuni cu tematică europeană", a precizat Eugen Chebac, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi.

Documentul a fost elaborat de Centrul Europe Direct din cadrul Consiliului Judeţului Galaţi în colaborare cu reprezentanţii instituţiilor ce fac parte din Reţeaua locală de multiplicatori de informaţie europeană din judeţul Galaţi, precum şi a altor instituţii de interes public sau privat a căror activitate este relevantă pentru implementarea sau promovarea politicilor, programelor sau valorilor europene.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite